Uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja i kupovine

Molimo vas da svakako prije naručivanja robe pročitate uvjete korištenje ovih web stranica. Zaključivanje narudžbe neće biti moguće bez slaganja sa našim uvjetima korištenja i poslovanja.

Prodajni web shop

Ova je web stranica namijenjena prvenstveno za narudžbe od privatnih osoba, no narudžbe ćemo primiti i od pravnih osoba .  Narudžba za hrvatske privatne osobe sa dodatnim izračunom dostave, dok je za kupce iz ostalih europskih država moguće naručiti robu i otpremiti je vlastitim dostavljačem.

Vlasništvo i autorska prava

Web prezentacija i narudžba/prodaja www.opg-stricak.hr vlasništvo je OPG Stričak Vjeran. Polažemo prava na sve tekstove i fotografije objavljene na stranicama. Opisi proizvoda  su informativnog karaktera.

Zaštita korisnika

OPG Stričak Vjeran se obvezuje da će štititi privatnost korisnika i čuvati osobne podatke kupaca. Osobni podaci kupaca ne mogu biti ustupljeni trećoj strani ni pod kojim uvjetima.

Istinitost podataka

Kupci (pravne i privatne osobe) su obavezni prilikom online narudžbe upisati točne, istinite i potpune osobne podatke. OPG Stričak Vjeran zadržava pravo na provjeru vjerodostojnosti unešenih podataka. Zlouporaba u smislu lažnih narudžbi je strogo zabranjena! Zabranjeno je i svako postupanje koje predstavlja namjerno nanošenje štete korisnicima ovog sustava i vlasniku web stranica www.opg-stricak-hr. Svaka zlouporaba bit će prijavljena nadležnim tijelima.

Garancije i reklamacije

U slučaju da Vam stigne oštećeni paket molimo Vas da ga ne primite, te da nas o tome odmah obavijestite. OPG Stričak Vjeran nije dužan vršiti povrat funkcionalno ispravne robe uz vraćanje novca ili njenu zamjenu za drugu robu.  Za sve eventualne nejasnoće i reklamacije molimo da nas kontaktirate pismenim putem.

– uputa za podnošenje prigovora OPG Stričak Vjeran podnošenje prigovora

Dodatne upute

Za sve eventulne dodatno potrebne informacije kontaktirajte nas e-mailom  ili  telefonskim brojevima na ovim stranicamaJoš detalja o načinu poslovanja i naručivanju možete pronaći na stranici sa dodatnim informacijama i odgovorima na najčešća pitanja.

Dodatne informacije o statusu narudžbe možete dobiti upitom na e-mail: astricak@gmail.com

CroatianEnglishGerman
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVratite se na Web shop